About علت بیماری پروانه ای در کودکان
About علت بیماری پروانه ای در کودکان
Blog Article
آیا میدانید تئوری اثر پروانهای میتواند باعث شکلگیری عادتهای خوب در ما شود؟ مثلا تصمیم میگیریم روزانه پنج صفحه کتاب مطالعه کنیم، این عادت خوب بهمرور یادگیری و مهارت ما را در زندگی افزایش میدهد. هر چقدر دانش بیشتری داشته باشیم، در زندگی موفقتر خواهیم بود، تصمیمهای درستتری میگیریم و بهصورت زنجیرهوار، این تصمیمها در زندگی و نسل آیندهی ما موثر خواهد بود.
پوشک را با یک پوشش غیر چسبی ببندید و یا روی آن یک لایه ضخیم از خمیر اکسید روی پخش کنید.
بعد از اینکه این تاولها بهتر شد، به زخمهایی تبدیل میگردند که درد بیشتری داشته و بعضی اوقات این امکان وجود دارد که زخمها به اندامهای درونی صدمه وارد کنند و کشنده باشند.
به طور مرتب ناخنهای کودک را کوتاه نمایید. به کار بردن دستکش موقع خواب میتواند موجب جلوگیری از خراشیدگی و عفونت گردد.
بیماری پروانهای دیستروفیک: اختلال در ژن سازنده نوعی کلاژن عامل ایجاد این نوع بیماری است که با اختلال در ساخت کلاژن لایههای پوستی قادر به اتصال به یکدیگر نیستند و میتواند جزو بیماری ژنتیکی اتوزوم مغلوب یا غالب باشد.
نشانههای بیماری پروانهای به گونهای میباشد که همراه با تاول، خارش و خونریزی بوده و ممکن است در نهایت به عفونت منتهی گردد.
علائم بیماریهای دیگر علاوه بر علائم یبوست مانند خستگی، خستگی مزمن و بیحالی و کاهش تحمل هوای سرد بیانگر ضرورت ارزیابی عملکرد تیروئید و بررسی ابتلا به کمکاری تیروئید است.
سعی کنید مارک را از روی لباس جدا نکنید و لباس را در کنار درز قرار دهید تا کمتر پوست کودکتان خراشیده گردد. برای کودک از لباسهای نرم که پوشیدن را درآوردن آنها راحت میباشد به کار گیرید.
شخصیت اصلی این فیلم، اوان تربون، که مشکل حافظه page دارد، همراه مادرش در شهری کوچک زندگی میکند. او پس از مدتی متوجه میشود که با تمرکز بر واژهای خاص میتواند به گذشته سفر کند و تغییراتی در رویدادهای متفاوت ایجاد کند. برخی از این تغییرات مستقیما بر زندگی اوان تاثیر میگذارند. این فیلم به خوبی میتواند تئوری اثر پروانهای را شرح دهد.
مشکل در دفع مدفوع ممکن است موجب به وجود آمدن تاولهای دردناک در قسمت مقعد شود.
داشتن سابقه خانوادگی ابتلا به بیماری پروانهای عامل خطر اصلی جهت افزایش شانس ابتلا به این بیماری است.
سیاست انتشار مطالب سیاست انتشار مقالات پزشکی در دکترتو
حتما به متخصص دیگری نیز مراجعه کنید تا بررسی های دقیق تر و آزمایشات لازم را انجام دهند.
بیماری پروانه ای یا اپیدرمولیز بولوزا یک بیماری ژنتیکی نادر است که پوست را چنان شکننده میکند که با کوچکترین تماس ممکن است پاره شود یا تاول بزند. کودکانی که با آن به دنیا میآیند «کودکان پروانه» نامیده میشوند زیرا پوست آنها مانند بال پروانه شکننده است.